Ik zoek een property manager

Door de groeiende globalisering wordt men als werknemer van een internationaal bedrijf steeds vaker gevraagd om naar het buitenland – soms voor een bepaald project en soms voor een langere periode.
Een groot struikelblok in het beslissingsproces is vaak de eigen woning die vaak net gebouwd of verbouwd is.

Wat kan Metropolitan Real Estate voor u doen?

Metropolitan Real Estate heeft hiervoor zijn vastgoeddienstverlening uitgebreid “PROPERTY MANAGEMENT”.

Bij PROPERTY MANAGEMENT vertegenwoordigt Hilde Couturier van Metropolitan Real Estate u als verhuurder in België waardoor u zich kan concentreren op uw nieuwe buitenlandervaring. Enerzijds zetten wij uw woning te huur en gaan wij, in nauw overleg met u, op zoek naar de geschikte huurder. Zodra de huurder in uw woning is ingetrokken, vertegenwoordigd Metropolitan Real Estate u als verhuurder/eigenaar.

Bij een technisch defect (bv. lekkende kraan, panne met de verwarmingsinstallatie, verzekeringskwesties, …) of bij een administratief probleem (bv; een verzekeringskwestie) neemt de huurder contact op met Metropolitan Real Estate.
Een vakman aangesteld door uzelf of uit ons netwerk gaat dan langs. Het spreekt voor zich dat wij u steeds op de hoogte brengen én houden van de interventie.

Zijn de vragen complexer of is het een verzekeringskwestie of een duurdere ingreep, ook dan nemen wij contact met u op om samen de beste oplossing voor te stellen.
De praktische oplossing van dit dossier gebeurt dan ook door Metropolitan Real Estate.

De volledige beschrijving van PROPERTY MANAGEMENT is niet limitatief. Wij helpen u als eigenaar/verhuurder graag verder!