Aankoopbegeleiding

Een woning of appartement kopen is een enorm grote stap met vaak een afbetaling van 20 jaar of meer!   Er zijn vele zaken die moeten afgewogen worden alvorens over te gaan tot de grote aankoopstap.

Indien u de stad Antwerpen niet kent of soms zelfs de Nederlandse taal niet voldoende kent, kan aankoopbegeleiding heel nuttig zijn!

Hilde Couturier van Metropolitan Real Estate kan u op aan de hand van 3 pakettek begeleiden:

  1. MINI AANKOOPBEGELEIDING

Een persoonlijk of virtueel gesprek over het soort pand dat u precies zoekt. Op deze manier maken we samen een oplijsting van uw wensen.   De verschillende regio’s worden besproken aangaande toegankelijkheid met auto of openbaar vervoer, socio-cultureel leven, sportmogelijkheden, … .

Belangrijk om weten is hierbij ook of u een reeds instapklaar pand wenst, of indien u liever nog een beetje of het geheel wenst te verbouwen.  U wordt door Antwerpen gegidst volgens uw verlanglijstje en uw budget.

U bent nu wat meer wegwijs in Antwerpen en gaat zelf verder op zoek.

  1. MEDIUM AANKOOPBEGELEIDING

U heeft een pand gevonden en wenst graag nog een keer een 2 de opinie.  Hilde Couturier maakt graag een afspraak met u om het pand zelf te gaan bezoeken.  De volledige neutrale voor- en nadelen worden opgelijst.  De uiteindelijke keuze blijft uiteraard bij u.

  1. XL - AANKOOPBEGELEIDING

Indien u het Nederlands niet of niet voldoende beheerst, is het belangrijk dat u volledig begeleid wordt van aan de start van de zoektocht tot bij de notaris. 

Ook het nalezen van documenten en ontwerp verkoopovereenkomst wordt ook door ons gedaan en dan naar de notaris ter extra nalezing gestuurd.